Αυγούστου 23, 2006

διακοπές για... ανασφαλείς


Όσοι είδαν την πρόσφατη ταινία επιστημονικής φαντασίας "το Νησί", θα θυμούνται το ταχύπλοο σκάφος που εμφανίζονταν επίμονα στα όνειρα του πρωταγωνιστή. Τα περισσότερα μέσα μεταφοράς που βλέπουμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας σχεδιάζονται ειδικά γι' αυτόν το σκοπό. Δε συμβαίνει όμως το ίδιο με το σκάφος αυτό! Το Wally Power 118 είναι ένα σκάφος υπαρκτό, παρότι η εικόνα του είναι αρκετά φουτουριστική ακόμη και με τα δεδομένα του μέλλοντος.


Η ξεχωριστή του σχεδίαση διακρίνεται για την επιθετική της αισθητική. Οι έντονες ακμές και το δυναμικό του σχήμα θυμίζουν το αμερικανικό βομβαρδιστικό Stealth. Η υιοθέτηση αυτής της φόρμας αντικατοπτρίζει το κοινό αίσθημα ανασφάλειας των καιρών μας. Η φιλικότητα και ζεστασιά που περιμένει κανείς από ένα σκάφος αναψυχής, θυσιάζονται για χάρη ενός σχήματος που εμπνέει ασφάλεια στον σύγχρονο, απλό, καθημερινό... κροίσο.


Στη λιτή τραπεζαρία του καταστρώματος μπορείτε να χαλαρώσετε, έχοντας πρώτα εξολοθρεύσει όσους απείλησαν εσάς και τις διακοπές σας (η πρωταγωνίστρια δεν περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό)

Δεν υπάρχουν σχόλια: